Viihtyisä lounaskahvila palvelee idyllisessä miljöössä Länsi-Tampereella

Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme!

Historiallisessa Niemen kartanon navettarakennuksessa toimivan Makutuotteen lounaskahvilan löydät idyllisestä miljööstä Hiedanrannan alueelta Lielahdesta Länsi-Tampereelta. Varjoisalla terassillamme tai viihtyisissä sisätiloissamme voit nauttia niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja. Vanhan tiilirakennuksen tunnelma on seesteinen ja rauhallinen – juuri sellainen, jossa lounas- tai kahvihetki on mitä parhain. Makutuotteen valmistamat tuotteet ovat kotimaisista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuja, mikä takaa nautinnollisen makuelämyksen. 

Lounaslistaltamme löydät jokaiseen makuun sopivaa ruokaa

Käytämme valmistamissamme lounaissa monipuolisesti erilaisia ravitsevia ja maukkaita raaka-aineita. Kaikki käyttämämme raaka-aineet ovat kotimaisia ja tulevat läheltä. Panostamme raaka-aineiden korkeaan laatuun ja oikeaan valmistustapaan.

 

Lounaskahvilassamme voit nauttia suositun keittolounaan, johon kuuluu liha-, kala- tai kasviskeiton lisäksi hapanjuureen leivottua leipää tai spelttisämpylä. Keiton valmistamme juuri ennen lounasaikaa, mikä takaa sen tuoreuden ja maistuvuuden. Lounaan päätteeksi voit nauttia kahvin tai teen sekä vaikkapa leivoksen tai palan juustokakkua.

Lounaskeiton saat myös halutessasi mukaan kätevässä annosastiassa.

Terveellisen, maistuvan ja täyteläisen lounaan jälkeen jaksat hyvin iltaan asti. Me pidämme huolen siitä, että lähtiessäsi lounaskahvilastamme tunnet itseksi kylläiseksi ja olet saanut kokea ihania makuelämyksiä. Tyytyväiset asiakkaat ovat meille aina kaikki kaikessa!

 

Katso yhteystietomme ja tule herkuttelemaan lounaskahvilaamme.

Yhteystiedot

Lounaskahvilastamme löydät runsaan valikoiman leipomotuotteita

Makutuotteen leivät ja sämpylät

Leivät ja sämpylät

Lounaskahvilastamme voit ostaa myös mukaan meheviä, eri viljoista leivottuja sämpylöitä ja leipiä.

Makutuotteen pullat

Perinteiset pullat

Kun mielesi tekee perinteistä pullaa, piipahda lounaskahvilaamme. Meiltä saat niin kaneliset korvapuustit kuin täyteläiset voisilmäpullatkin. Me leivomme pullat tietysti aidolla voilla.

Makutuotteen kakut ja leivokset

Kakut ja leivokset

Meiltä löydät mitä upeimpia kakkuja ja leivoksia, joita voit tilata myös juhliin. Kerro meille, pidätkö enemmän hedelmäisistä vai suklaisista makeista herkuista! Upea kakku kruunaa juhlan kuin juhlan.